Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

WCOOP 2011 hos PokerStars

Det store program for WCOOP 2011 er allerede nu blevet lanceret, og der er i sædvanlig stil masser af spændende turneringer på programmet. Hele 62 turneringer vil finde sted og der er en stor garanteret præmiepulje i hver af dem. Hele $30.000.000 vil der minimum være at spille om fordelt ud over de mange events, og der vil både være No Limit Texas Hold’Em, Pot Limit Omaha, Triple Stud, Razz, 8 Game og mange andre spændende varianter at dyste med i når WCOOP 2011 atter vil finde sted. Dette er det uofficielle verdensmesterskab i online poker så der er god grund til at komme i gang med at spille hos PokerStars.

Nedjusteret præmiepulje

Den samlede præmiepulje er blevet en smule nedjusteret i forhold til sidste år hvor $50.000.000 var garanteret i de mange events, og dette skyldes at PokerStars ikke længere kan acceptere amerikanske kunder. Dette er selvfølgelig lidt en skam, men på den anden side kan man som dansk pokerspiller glæde sig over at en lang række af de mange amerikanske profiler ikke stiller op og derved også gør det markant nemmere at finde vej til succes i en af de mange WCOOP turneringer.

Det hele starter den 4. september 2011 hvor WCOOP Event 1 løber af stablen. Dette er en $215 NL Hold’Em 6 max turnering som vil være din første chance for at blive WCOOP Champion. Der findes masser af forskellige events så det er egentlig bare med at få oprettet en konto hos PokerStars så man er sikker på at være klar når WCOOP bliver spillet.

Opret en konto hos PokerStars

Læs PokerStars anmeldelse og sørg for at få oprettet din nye konto i god tid og husk der samtidigt gives op til $600 bonus til dig når du laver din første indbetaling. Du kan desuden optjene store belønninger i det store VIP program, så skynd dig at være med.