Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Vind komplet pakke til Irish Winter Festival hos Betfred

Inden længe vil det være tid til en ny omgang af Irish Winter Festival, og hvis du synes det kunne være en sjov turnering at være med i kan du allerede nu sikre dig en pakke ved at spille turneringer online hos Betfred Poker. Hver uge vil der nemlig blive spillet en finale hvor mindst 3 dygtige og heldige spillere kan glæde sig til at de skal til Dublin og konkurrere mod nogen af Europas skarpeste spillere når den spændende turneringsserie finder sted den 28-31. oktober 2011.

Man kan komme med for billige penge

Fordelen ved at kvalificere sig til de store turneringer online er at man har muligheden for at vinde en pakke til en brøkdel af hvad det ellers ville koste dig hvis du skulle købe dig direkte ind. Derudover er det også en kendt tradition at en live pakke vil indeholde penge til hotel, fly og rejse så du ikke behøver at have dine egne penge op af lommen. Det er selvfølgelig også tilfældet hos Betfred Poker, så du har god chance for at vinde en pakke og bare glæde dig til at det hele sker når Irlands hovedstad inviterer spillere fra hele verden til en pragtfuld turnering af høj karat.

Ugentlig finale

Hvordan din vej til en pakke bliver vundet er helt op til dig selv. Du kan enten købe dig ind i den ugentlige finale som spilles hver søndag for €150+€12 eller avancere til denne gennem en af de daglige satellitturneringer som koster helt ned til €1.5+€0.05 at være med i.

Hver pakke vundet online hos Betfred Poker vil foruden indskud til selve turneringen også indeholde 4 overnatninger på det mondæne Burlington Hotel samt penge til fly og lommepenge. Der er tænkt på det hele, så du skal bare sørge for at vinde en pakke så hurtigt som muligt så du også kan få en oplevelse udover det sædvanlige og vinde masser af penge i Irland.