Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Vind en pokertur til Dublin med Mermaid Poker

Kan du lide Guiness øl, irsk folkemusik, og live poker, så får du muligheden for at kombinere alle 3 ting i en stor pakke. Du kan nemlig vinde en rejse til Dublin i Irland hvor du skal spille en Deepstack live poker turnering med hele €500.000 i garanteret præmie pulje, og et indskud på €550 som du får betalt af Mermaid Poker.

€500.000 garanteres

European Deepstack Championship med €500.000 garanteret i præmiepuljen bliver spillet i perioden fra d. 1. – d. 6. februar i Dublin, Irland. Du har muligheden for at vinde to forskellige pakker til denne begivenhed via danske Mermaid Poker. De stiller nemlig en pakke til en værdi af €1100 på højkant, som inkluderer indskud til hovedturneringen samt ophold og rejseudgifter. Den anden pakke du kan vinde er en €550 pakke der udelukkende dækker indskuddet til hovedturneringen, hvor du altså selv skal sørge for samt betale for ophold og rejsen til Dublin.

Mandag og tirsdag kl. 20.35 dansk tid kan du spille med i en €11 rebuy online turnering, hvor der er en €550 pakke garanteret. Om søndagen kl. 20.35 kan du spille med i en €105 freezeout online turnering, hvor der er en €1100 pakke garanteret i præmiepuljen.

Du har altså hele 3 chancer om ugen for at vinde din adgang til European Deepstack Championship i Dublin, og for at få dig en pokeroplevelse du helt sikkert aldrig vil glemme igen.

Bliv kunde hos Mermaid Poker

For dem der ikke allerede er kunde hos Mermaid Poker, så kan de oprette sig her hvor de kan få en Mermaid Pokerbonus på 200 % op til €1.000 på deres første indbetaling. Desuden får alle nye kunder der opretter sig her, samtidig en Mermaid Poker rakeback aftale på 30 % som bliver betalt direkte til din Mermaid Poker konto.

Lav Mermaid Poker rakeback konto her