Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

USD 500 startbonus hos Party Poker

Party Poker vil hjertens gerne byde dig velkommen til deres fantastisk gode pokerside hvor der er masser af lækre ting i vente. For at gøre din start så god som overhovedet mulig vil nye indbetalende kunder få en 100 % bonus på helt op til $500 hvis de benytter koden RIDE500 når de opretter sig. Det er særdeles vigtigt at man bruger den korrekte kode når man laver ens konto, for så er man nemlig sikker på at få del i det gode tilbud. Start derfor dit spil hos Party Poker med en uhørt flot bonus.

100 % bonus

Den højeste bonus man kan få som ny kunde hos Party Poker er på $500. Dette kræver et indskud på $500 eller mere, men så er man til gengæld også godt klædt på til at nyde de mange spil som udbydes, og det bedste af det hele er at de point du optjener i din første tid hos Party Poker kan benyttes i deres VIP program. Du er således sikret ekstra værdi allerede fra første hånd, og det er en af de mange årsager til at Party Poker har høstet så enormt stor succes blandt spillere fra nær og fjern.

Store kampagner

Hver måned er Party Poker værter for en særlig kampagne der ofte indebærer store præmier og enorme freerolls. Disse kampagner kan alle nye kunder være en del af, og det er med til at løfte værdien for dig. Alt hvad du vinder hos Party Poker er nemlig distanceret fra dine øvrige tilbud, og det gør at du kan kombinere både velkomstbonussen, VIP programmet og alle de store kampagner. Derfor er du sikker på at have en fabelagtig aftale der kunne indebære store kontante fordele såfremt du er en aktiv spiller.

Besøg Party Poker nu og få din $500 bonus når du opretter dig med koden RIDE500.