Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Ugentligt STT Leaderbord hos Betfair Poker

Hver eneste uge har du mulighed for at få mere værdi ud af dit spil ved at være kunde hos Betfair Poker. Her finder du nemlig et ugentligt leaderboard med præmier for svimlende $10.000, og det bedste af det hele er at det er en fast del af de tilbud som tilbydes hos Betfair Poker.

 Kunne du derfor tænke dig at optimere værdien for dit spil og vinde $1000 hver uge bør du uden tvivl blive kunde hos Betfair Poker. Dette tilbud er dog kun til Sit N Go spillere, så vær opmærksom på dette inden du opretter dig. Du finder dog masser af gode tilbud til cashgame spillere også.

$10000 til fordeling

Betfair Poker har valgt at gøre dette ugentlige leaderboard til en fast del af deres kampagner, og med mere end 50.000 kroner i puljen hver uge er dette et must for spillere med en forkærlighed for STT turneringer. Alle Sit N Go turneringer under $25 i indskud vil tælle med i dette leaderboard, så dette er en promotion der henvender sig til alle de spillere som gebærder sig på de mindre takster.

Spil bonus fri på samme tid

Det er dog ikke kun et $10.000 leaderboard som Betfair Poker kan tilbyde dig. Du har nemlig også mulighed for at få op til $2500 i bonus på din første indbetaling. Denne bonus spiller du fri i takt med at du optjener player points, og det smarte ved det hele er at du kan kombinere bonussen med det omtalte leaderboard. Værdien er derfor meget høj hos Betfair Poker, og du kan altid holde øje med de nye kampagner som hele tiden bliver annonceret på deres hjemmeside.

Tag et smut forbi Betfair Poker med det samme og spil med om i alt $40.000 i præmier til STT spillere hver måned.

Opret Betfair Poker konto her!