Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Spil poker turnering for en god hos Ladbrokes Poker

Ladbrokes PokerPoker er et spændende og interessant spil. Med online poker har det aldrig været nemmere at hygge sig med et spil kort uden at man skal tage hele vejen til det lokale casino, og online poker har i den grad mærket hvordan hele verden har fået øjnene op for dette spændende spil. Der kan dog fra tid til anden også være andet end blot penge og ære i poker, og det er spilleren ’Appleb1te’ hos Ladbrokes Poker et glimrende eksempel på.

Læs om andre Ladbrokes Poker tilbud

Med en ustoppelig succes på de højeste Pot Limit Omaha borde, har den unge finne der gemmer sig bag aliasset, vundet mere end €1.000.000 hos Ladbrokes Poker. Det må siges at være noget af en indsats, men alligevel valgte den unge finne tidligere på året at tage kontakt til Ladbrokes Poker med et helt specielt ønske. Han ville gerne donere sine hårdt optjente VIP point til gaver for dem der er dårligt stillet. Det var noget der varmede hos Ladbrokes Poker, og nu kan du også være med til at give de unge patienter på børneafdelingen i TYKS i Finland en god oplevelse og en gave de kan blive glade for.

Søndag den 13. februar er alle pokerspillere hos Ladbrokes inviterede til at spille med i en unik poker turnering der 100 % ubeskåret vil gå til børnene på TYKS hospitalet i Finland. Navnet på turneringen er opkaldt efter den finske spiller ’Appleb1te’ da det var hans ønske at lave en turnering der ubeskåret gik til dem der har det svært.

Kun €5+€5 i indskud

For blot €5+€5 kan du spile med i turneringen og give en skilling til de hårdt ramte børn der er indlagt på universitetshospitalet i Finland. Alle præmier vil gå ubeskåret til børneafdelingen på hospitalet, og det har dermed aldrig været nemmere at støtte op om dem der virkelig har brug for en opmuntring i den svære tid de er midt i.

Spil med i Appleb1te Challenge og giv dermed automatisk en donation til patienterne på TYKS universitetshospital i Finland.

Starter 19.00 dansk tid

Turneringen starter 19.00 GMT 13. februar.

Spil poker hos Ladbrokes