Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Spil med i EUR 500 freeroll hos Paradise Poker

Hver eneste måned er Paradise Poker værter for en stor freeroll turnering for nye kunder hvor der er lagt €500 i puljen. Denne turnering er særdeles nem at komme med til, og kræver kun et par få ting fra dig. Først og fremmest skal du oprette dig som kunde hos Paradise Poker, og herefter skal du foretage et indskud til din konto samt spille 50 raked hænder. Lige så snart du har opfyldt dette krav vil det være muligt at tilmelde sig turneringen, og der er selvfølgelig også en flot bonus med i dette tilbud.

Enkelt krav

Det enkle krav der kun betyder at du skal spille 50 raked hænder gør det nemt at kvalificere sig til den store turnering, og der er faktisk en anden god grund til at du skal komme i gang med spillet hos Paradise Poker. Der gives nemlig en 200 % bonus på op til €1000 til alle nye spillere der opretter en konto og benytter koden RR1000 under indskud. Denne bonus kan du så spille fri ved enten at være med i cashgames, STT eller MTT turneringer dagen lang.

Benyt koden RR1000

For at kunne få den store 200 % bonus hos Paradise Poker og kvalificere sig til den lækre €500 freeroll er det nødvendigt at bruge koden RR1000 når man indbetaler penge. Sørg derfor for at du indtaster denne kode helt korrekt lige så snart du har oprettet dig og er klar til at lave din første indbetaling. Vær desuden opmærksom på alle de særlige kampagner der finder sted hos Paradise Poker hver måned, og tjek blandt andet deres store VIP program der giver dig mulighed for at få kontante bonusser og blive inviteret med til private freerolls.

Skynd dig at komme forbi Paradise Poker nu og spil med i €500 turneringen.

Opret dig hos Paradise Poker