Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Spil gratis med i Skrill turnering hos PokerStars

PokerStars har lavet et helt nyt samarbejde med Skrill som tidligere var kendt under navnet Moneybookers. I mange år har de været det foretrukne valg for pokerspillere verden over når der skal flyttes penge til og fra pokersider, og nu er Skrill altså blevet partner for European Poker Tour som også ejes af PokerStars. For at fejre dette vil der den 5. februar blive afholdt en €500 Added turnering online som du gratis kan være med i, og for at deltage skal du bare lave et indskud med koden SKRILLEPT.

Kom med til €10.000 turnering

Hvis du bliver vinderen af denne €500 Added turnering kan du glæde dig over at du vil komme med til en €10.000 garanteret turnering som spilles i forbindelse med en af de kommende EPT events rundt omkring i Europa. Der vil kun være 10 spillere i alt i denne turnering, så der er masser af værdi for dem som kan slå det resterende felt og ende som vinderen af en af disse freerolls. Ender man ikke med at vinde en af disse gratis turneringer kan man dog se frem til enten 300.000 eller 100.000 VIP Loyalty Club Points som kan benyttes i forbindelse med ens Skrill konto.

Lav et indskud nu

Har du enten en konto hos PokerStars eller gerne vil oprette en kan du derfor være en del af dette tilbud. Du skal bare indsætte et minimumsbeløb med koden SKRILLEPT, og herefter vil en billet blive overført til din konto så du kan være med.

Er du ikke kunde hos PokerStars endnu kan du oprette dig gratis og få op til $600 i bonus som ny kunde. Det eneste der skal gøres før at dette bliver en realitet er at du indtaster koden PSP7824 når du registrerer dig.