Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Spil freerolls til Aussie Millions 2012 hos WPT Poker

Der er under 14 dage til at Aussie Millions 2012 løber af stablen, og hos WPT Poker har du mulighed for at komme med til Melbourne helt gratis. Hver dag afholdes der nemlig gratis turneringer der kan give dig et sæde til deres ugentlige finaleturnering, og her vil der være 1 pakke garanteret. Dette er derfor din absolut bedste mulighed for at komme med til Aussie Millions uden selv at skulle betale penge for det, og det kan derfor anbefales alle seriøse pokerspillere at oprette en konto hos WPT Poker så man har chancen.

Gør som Tyron Krost

Sidste år var det den relativt ukendte amatørspiller Tyron Krost der tog sig af sejren i Main Event, og for den placering fik han en præmie på $2.000.000. Hvorvidt førstepræmien i år bliver lige så stor er ikke til at vide, men som de fleste er klar over er Aussie Millions en af de mest velbesøgte turneringsserier i verden. Det forventes derfor at tusindvis af spillere fra hele kloden vælger at tage turen til Australien for at spille med når de nye vindere skal kåres.

Opret en konto hos WPT Poker

Som navnet antyder, er det de samme folk som kører WPT Poker som står bag selve den store turneringsserie, så der er alle gode muligheder for at komme med til enten WPT eller Aussie Millions turneringer her. Er du endnu ikke kunde kan du desuden få fat i en bonus på op til $100 når du foretager dit første indskud, og du har selvfølgelig også mulighed for at deltage i deres mange lukrative promotions der kører hver eneste måned.

Kig nærmere på disse interessante freerolls og se om du kan komme gratis med til Aussie Millions 2012 og gøre Tyron Krost kunsten efter.