Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Sikrer dig din plads ved GSOP Live i Prag hos Betfair Poker

Dagene er ved at være talt ned til hvornår at Grand Series of Poker Live kommer til Tjekkiet. I den forbindelse vil Betfair Poker gerne forsøge at få så mange af deres spillere som overhovedet muligt med, og det er noget man bør forsøge sig på.

Hele 9 pakker garanterer Betfair Poker nemlig hver uge, og disse pakker vil blive fordelt imellem 3 turneringer tirsdag, torsdag og søndag. Du har derfor alle muligheder for at komme med til en af årets bedste live turneringer når Prag slår dørene op eventen den 7-12. december.

Alt er inkluderet

Skulle du være så heldig at vinde en af de mange pakker til GSOP Live i Prag vil du kunne glæde dig over at alt er inkluderet. Dette tæller både indskud til turneringen såvel som penge til hotelophold, lommepenge og dækning af rejsebilletter.

Det eneste du skal gøre er derfor bare at vinde en af pakkerne og så kan du glæde dig til at komme med til et brag af en turnering i Prag som også er kendt for at være et særdeles godt sted både at gå i byen, men også at købe julegaver til dem der hjemme.

Du kan komme med for under 10 kroner

Hver dag finder du Step turneringer til GSOP Live hos Betfair Poker der starter på $1.20 i indskud og opefter. Det er derfor ikke nødvendigt at risikere at gå fra hus og hjem bare fordi at man gerne vil med til den store turnering, så udvælg et par satellitturneringer du har lyst til at være med i, og se hvor kortene fører dig hen hos Betfair Poker.

Tjek desuden deres mange store kampagner hver måned der kan give dig ekstra penge på kontoen og få op til $2500 i bonus som ny kunde.

Spil hos Betfair. Opret konto her!