Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

PokerStars verdensrekordforsøg fejlede

pokerstars-world-record-gik-ikkePokerStars forsøgte i går aftes at slåe deres egen verdesnrekord med flest spillere i en MTT turnering. Rekorden er for nuværende på 225.000 spillere og dette faktum ændrede turneringen i går på PokerStars ikke på. Målet var at øge rekorden til 230.000 spillere men da registrering blev lukket for deltagelse var der “blot” tilmeldt 211.619 deltager og dermed blev det ikke til ny verdensrekord.

Verdens største pokerrum havde ellers lokket med $300.000 i garanteret præmiepulja og $25,000 til vinderen og dette bare for et indskud på$1. En del af præmiepuljen gik til Danmark da spilleren “behnel” kom på finalebordet og faktisk var chipleader da der resterede 3 mand – uheldigvis kunne han ikke afgøre sagen til egen fordel da han tabte med Konge-Knægt mod modstanderens par 5. “behnel” fik $15.000 for indsatsen hvilket jo er en overordentlig stor sum når investeringen ikke var mere end $1.

Glæden over resultatet har nok været til at føle på fir “behnel” som før gårsdagens verdensrekord turnering ikke havde et cash større end $123 på PokerStars.

 

[maxbutton id=”1″]