Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

PokerStars med stor poker bonus

Opret dig som kunde hos verdens største online pokerrum, og modtag kæmpe online poker bonus på op til i alt $600. Få stor PokerStars poker bonus på op til $600.

En gavmild bonus

Verdens største online pokerrum PokerStars, er ikke fedtet med deres velkomst bonus. De tilbyder nemlig alle der registrerer en online pokerkonto hos dem, at få helt op til $600 i velkomst bonus.

Bonussen gælder på dine første 3 indbetalinger, hvilket er lidt utraditionelt i forhold til hvad andre online pokerrum tilbyder. Normalt gælder bonus tilbuddet nemlig kun ved ens første indskud, men hos PokerStars har man altså valgt at man må fordele på de 3 første indbetalinger.

Det er en rigtig god ting, for især nye pokerspillere, som måske ikke er klar til at indskyde for store summer ved første indbetaling. På denne måde får man altså mulighed for at foretage et mindre indskud, og prøve kræfter med pokerspillet, inden man vælger at indbetale et større beløb. PokerStars giver dig en poker bonus på 100 % på op til i alt $600, på dine 3 første indbetalinger. Det betyder kort og godt at du eksempelvis kan starte med, at sætte et mindre beløb ind på din PokerStars konto, uden at miste muligheden for at opnå en stor samlet bonus. Indbetaler du eksempelvis $50 for at se tingene an, og du efterfølgende finder ud af, at pokerspillet lige er noget for dig. Så kan du foretage endnu et indskud på eksempelvis $200, så du kan spille nogle flere pokerturneringer, cashgames eller Sit & Go turneringer. Nu kan det være at du har fået så meget blod på tanden, og er blevet mere erfaren, at du ønsker at gøre et mere seriøst forsøg på at spille poker. Nu kan du så vælge at indsætte de sidste $350 som for at opnå den fulde PokerStars bonus, og spille bonussen fri og modtage op til $600 gratis fra PokerStars.

Du skal blot huske at bonus tilbuddet udelukkende er gældende i de første 90 dage, fra første gang du foretager en indbetaling, og kun på dine første 3 indbetalinger.

Få din bonus her

Hent din store PokerStars bonus her.

Når du registrerer din PokerStars konto, er det vigtigt du husker at benytte dig af PokerStars kampagne kode PSP7824, for at kvalificere dig til bonus tilbuddet.

Lav gratis konto her!