Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Party Poker sender dig med til Bankroll Booster

Hvis du enten er ny inden for poker eller bare er træt af at få alt for mange nedture og gerne vil have en sund kapital har Party Poker et glimrende tilbud til dig. Hver uge har du mulighed for at kvalificere dig til en turnering kaldet Bankroll Booster.

Konceptet går ud på at du igennem denne turnering kan vinde et højt beløb der gør at du vil have en sundere bankroll og derved vil være bedre rustet som pokerspiller. Vejen til denne turnering er særdeles nem og derfor anbefales det alle at prøve Bankroll Booster hos Party Poker.

Let at komme med

Party Poker ved hvor vigtigt det er at man nemt skal kunne komme med til de bedste begivenheder, og derfor har de valgt at indføre fire måder hvorpå du kan sikre dig et sæde til Bankroll Booster. Du kan enten lave et indskud med koden BOOSTER og få en gratis billet eller også kan du optjene 5 point ugen før. Begge disse muligheder giver dig en plads i evente. Desuden kan du også spille med i daglige point-turneringer der alle kan føre dig videre til den ugentlige finale hvor den samlede præmiepulje på $5000 skal fordeles mellem deltagerne.

Værd at være med i

Med en gavmild præmiepulje og et godt format er Bankroll Booster et særdeles godt tilbud fra Party Poker og det er på alle måder en turnering der værd at være med i. Kunne du derfor godt tænke dig endeligt at få en sund bankroll så bør du spille med hver søndag når Bankroll Booster spilles online hos Party Poker.

Har du endnu ikke en konto hos dem, kan du benytte dig af deres store 100 % bonus på op til $500 ved at indtaste koden RIDE500 under tilmelding.

Prøv Bankroll Booster turneringen og få boostet din bankroll!

Deltag i Bankroll Booster. Lav konto her!