Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Paddy Power Poker tilbyder Step turneringer

Der findes efterhånden et hav af forskellige formater inden for poker og der er særligt en af dem som har taget spillerne med storm verden over.

Navnet er Step turneringer og modsat traditionelle turneringer kan man her spille sig frem til store præmier for rekord lave indskud. Det handler nemlig om at avancere fra trin til trin, og hvis man i sidste ende bliver den der sidder tilbage med alle chips kan man glæde sig over en gigantisk præmie. Dette banebrydende koncept har derfor vakt stor interesse fra nærmest alle pokerspillere, og du kan prøve det hos Paddy Power Poker.

7 turneringer

Step turneringer hos Paddy Power Poker er opdelt over 7 turneringer. Den billigste af slagsen koster kun $0.15+$0.01 at være med i og hvis du skulle komme i top 2, vil du avancere til niveau 2 hvor man så herfra kan komme videre til trin 3.

Sådan fortsætter det indtil den endelige turnering hvor vinderen vil modtage en billet til den store ugentlige $200.000 garanterede turnering som spilles online hos Paddy Power Poker. Du kan derfor forvandle minimale beløb til store præmier med dette format af STT turneringer og derfor er det noget som stærkt anbefales at prøve kræfter med.

Sådan bruger du dine billetter

Hvis du f.eks. har fundet en billet til Trin 4 og ikke ønsker at spille med i lige præcis denne Step turnering kan du i stedet bruge din billet på en af de mange øvrige MTT turneringer som findes hos Paddy Power Poker. Hver eneste topplacering i en Step turnering kan give dig adgang til en MTT turnering efter dit eget valg, så ligegyldigt hvordan man vender og drejer det er dette et format som er værd at spille med i.

Prøv en af de mange unikke Step turneringer hos Paddy Power Poker med det samme.