Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Odds på Dota 2

E-Sporten brager der ud af, og det er blot et spørgsmål om tid, før det bliver en af de mest populære sportsgrene i hele verden. Mange ser dog E-Sport som værende en sport, men faktisk dækker det over mange forskellige kategorier.

Er man god til en kategori i E-Sport, er man ikke nødvendigvis særligt god til en anden. I E-Sport er det typisk Counter Strike, League of Legends og Dota 2, der spilles om i de allerstørste turneringer, men lige under finder vi altså også et hav af andre store spil, FIFA, Fortnite, Overwatch m.fl.

I denne artikel vælger vi dog at fokusere på det spil, hvor der fortsat er de absolut største pengepræmier. Dota 2.

Sæt odds på Dota 2 hos Nordicbet >

 

Hvordan oddser man på Dota 2?

For at oddse på Dota 2, skal du finde en bookmaker, hvor det er muligt at bette på E-Sport. Det er det heldigvis hos de fleste bookmakers i dag, hvis det ikke er dem allesammen, der tilbyder det.

Typisk vil de spil du kan spille på være Counter Strike GO, League of Legends og naturligvis Dota 2. Dota 2 er ikke et spil, som vi danskere er specielt bekendte med, men på verdensplan er det fortsat det største.

Det skyldes ikke mindst turneringen The International, hvor der er den største pengepræmie overhovedet i E-Sport. Vinderen af The International turneringen i Dota 2, vil typisk kunne hive mere end 60 millioner kr. hjem.

The International turneringen kan du også spille på, når du oddser på Dota 2. Du skal blot vælge E-Sport og derefter Dota 2.

 

Hvad kan man oddse på i Dota 2?

Der er rigtig mange forskellige væddemål, som du kan spille på, når du vil oddse på Dota 2. Ser vi udelukkende på en turnering, så har du mulighed for at lave forskellige vinderspil, hvor du enten spiller på vinderen af turneringen, spiller på hvilke hold der kommer i finalen, eller hvilken region vinderen kommer fra.

Kigger vi på de enkelte kampe der spilles, så har du naturligvis mulighed for at spille på vinderen af en kamp, men du kan også spille på andre ting, som sker i løbet af kampen. Det er bl.a. tilsvarende med at spille på hjørnespark i fodbold.

I Dota 2 kan du spille på, hvilket hold der vinder den første runde, hvilket hold der først giver skade til modstanderen, hvad den korrekte score bliver og meget mere.

Ved de helt store turneringer, har du også mulighed for at spille på statistikspil. Her kan du spille på, hvilken spiller fra holdet der bliver man of the match, du kan spille på, hvem der laver flest kills, og hvem der bliver dræbt flest gange.

Der er altså mulighed for at spille på mange forskellige sjove odds, når du oddser på Dota 2.

 

Er E-Sport og Dota 2 bare en dille?

Nej. E-Sport er kommet for at blive, og fornyligt kom det frem, at den olympiske komite kigger meget interesseret mod E-Sport. Det betyder dog ikke, at vi allerede ved OL 2020 i Tokyo kan få E-Sport på programmet, men der går nok ikke mange år, før vi pludselig vil se de første E-Sport konkurrencer ved OL.

Det bliver enten dette, eller også vil der blive lavet et decideret E-Sport OL. Her vil Dota 2 naturligvis også være en disciplin.

Sæt odds på Dota 2 hos Nordicbet >