Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Ny speciel poker kampagne hos Danske Spil

Danske Spil har godt gang i op til flere spændende kampagner i disse dage, og nu er der også kommet en ny en på papiret. Medarbejderne hos Danske Spil vil nemlig gerne finde Danmarks nye poker chef, og det kan blive dig der løber med den titel. Ved at spille med i deres ugentlige turneringer, kan du nemlig optjene vigtige leaderboard point. Alt efter hvor godt du klarer dig i disse events, er der så mulighed for at blive udtaget til at blive en af dem der skal til Las Vegas og nyde en ferie med alt betalt sammen med Danske Spil.

Så nemt er det

Hver uge spilles der i alt 3 turneringer i forbindelse med denne promotion. De foregår tirsdag, torsdag og lørdag. Starttidspunktet er altid 20.30 dansk tid, og det koster kun $2 at tilmelde sig. Her skal du så forsøge på at nå helt til tops så ofte som muligt. De to spillere som har optjent flest leaderboard point i de kommende 2 måneder, vil være sikret en plads på turen. Derudover vil der også blive afholdt en særlig turnering for alle vinderne af de forskellige events samt top 3-25 på ranglisten.

Præmierne i Las Vegas

Lige så snart at de 20 spillere til turen er fundet, er der en live turnering planlagt i syndens by. Her vil der være fede præmier til de 5 bedst placerede pokerspillere, og vinderen vil få en pakke til WPT event der har en værdi af imponerende 38.000 kroner. Anden og tredjepladsen tager et indskud til Danmarksmesterskaberne i Poker med sig hjem, og endeligt er der så henholdsvis 5.000 og 3.000 kroner til nummer fire og fem.

Der er derfor masser af fede ting at vinde hvis du bliver en af de udvalgte, så opret din konto hos Danske Spil nu og deltag.