Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Mermaid Poker tilbyder EUR 2500 turnering

For dem der endnu ikke har spillet hos Mermaid Poker har det aldrig været bedre at få oprettet en konto og lave et indskud. Lige nu har man nemlig mulighed for at spille med i en €2500 garanteret freeroll og samtidig få alle de andre fordele der følger med. Helt konkret betyder det at hvis du opretter dig hos Mermaid Poker i februar måned og indsætter penge vil de give dig en 200 % bonus på op til €500 samt adgang til 3 freeroll turneringer. Det er med til at give dig den bedste start på dit spil, så det er med at slå til hurtigt.

Datoen for €2500 freeroll

Den nye €2500 freeroll turnering bliver spillet den 29. februar 18.30 dansk tid. Det er kun nye kunder der har oprettet sig i februar måned der kan være med, og derfor forventes det heller ikke at specielt mange finder vej til turneringen. Hvorom alting er, bør du benytte dig af dette tilbud, for der følger nemlig også adgang til 2 €1000 turneringer med. Med så gavmild en velkomstpakke bør man vælge at blive spiller hos Mermaid Poker, og for dem der er loyale kan man også få adgang til et særligt VIP program.

Fabelagtigt VIP program

Efter at du har åbnet en konto hos Mermaid Poker og er gået i gang med at optjene FPP point vil du også være en del af deres VIP program. Her kan du få adgang til store freerolls med op til €2000 i præmiepuljen, og derudover vil du også få 30 % i rakeback på alt dit spil. Du skal dog rake for mere end €100 om måneden for at få denne aftale, men det er også en ting som er snildt klaret for de fleste pokerspillere.

Skynd dig at oprette dig hos Mermaid Poker så du kan være med når €2500 skal fordeles den 29. februar 18.30!

Besøg Mermaid Poker