Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Mermaid Poker afholder torsdags rake race

Denne promotion er nu ovre og der henvises til mange andre fine tilbud fra MermaidBet

Det hænder at Mermaid Poker finder på en god ide eller to, og nu er det et generøst tilbud til spillerne der er blevet stablet på benene. Nu på torsdag kan du nemlig spille med i et særligt rake race hos Mermaid Poker med en præmiepulje på €2000. Tilbuddet er gældende for alle der har en konto hos denne udbyder, og hvis man ikke har det endnu kan det stadig nås. Dette er derfor endnu en god grund til at du skal oprette dig hos Mermaid Poker og så kan du finde ud af hvad de har at tilbyde.

Sådan er du med

Lige så snart du har oprettet din konto hos Mermaid Poker er det vigtigt at du går ind og tilmelder dig dette rake race. Måden du gør det på, er ved at besøge The Player Zone som er en slags personlig side for dig. Her kan du læse om diverse statistikker og tilbud der findes, og man kan tilmelde sig på under to sekunder. Når dette er gjort vil du være klar til at spille med om de €2000 som gives væk, og så er det bare med at få givet den gas ved bordene.

Fine præmier

Mermaid Poker har i denne promotion valgt at gøre sådan at de 12 mest aktive spillere bliver belønnet. Det er ikke en helt dum ting, for det betyder at du kan få meget mere ud af kampagnen end hvis der var penge til f.eks. 50 spillere. Man kan derfor vinde op til €300 via dette tilbud hvis man skulle blive nummer et, og alternativt er der også €275 samt €250 til anden og tredjepladsen.

Værdien er derfor på ingen måder til at tage fejl af, så opret en konto hos Mermaid Poker og spil med.

Opret din konto nu