Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Ladbrokes Poker med stort rake race i april

Der er kun kort tid til at april måned oprinder, og i den forbindelse er det en meget indbringende ting at spille hos Ladbrokes Poker.

I denne forårsmåned vil de nemlig være værter for et nordisk rake race der har en samlet værdi af €30.000, og alle der spiller poker om rigtige penge kan være med.

Som en ekstra gulerod vil den spiller der på hver dag af april måned raker for flest penge, blive belønnet med en lækker iPad 3.

Er du derfor klar til at mose dig frem i stillingen og vinde et stort kontant beløb, er det på høje tid at få besøgt Ladbrokes Poker.

Udbetaling af præmier

Ladbrokes Poker vil i løbet af april måned finde de 75 spillere der har været mest aktive ved deres borde, og de vil alle få del i de €30.000 som er lagt i puljen.

Alle pengepræmier vil blive udbetalt den 4. maj, og dette gøres selvfølgelig direkte til din konto.

Skulle du ende med at blive en af de dem der raker mest på en enkelt dag i april måned, vil Ladbrokes Poker kontakte dig med henblik på tilsendelse af din iPad 3.

Ny poker bonus

Det er dog ikke kun dette €30.000 rake race der gør at du skal blive kunde hos Ladbrokes Poker.

De har nemlig lavet en ny poker bonus der kan give dig helt op til 12.500 kroner ekstra på din konto, og dette er derfor en af de største på markedet for online poker.

Vil du benytte dig af de mange gode tilbud, skal du bare oprette dig med koden RIDERS, og så vil du være klar til at spille poker med store belønninger.

Læs også meget mere om deres VIP program kaldet Players Club der giver mulighed for 30 % i rakeback hver måned.

Opret dig hos Ladbrokes