Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Kristin Bihr vinder 1000 USD kvinde turnering ved PCA Bahamas

Det er efterhånden blevet vist en million gange. Piger kan også spille poker, og der er efterhånden flere af de kendte kvindelige profiler som har lavet store resultater både online og live. Der var dog alligevel lagt op til en regulær kamp i hønsehuset da hele 96 kvindelige pokerspillere fandt vej til den $1.000 dyre turnering under PCA Bahamas.

PokerStars arrangerer

PokerStars der er arrangør af PCA Bahamas havde ikke forventet så mange kvindelige deltagere, og det var da også en pæn omgang kvinder man kunne finde ved den grønne filt da slaget skulle stå sin prøve.

Sejren endte med at gå til Kristin Bihr der i den afgørende hånd kommer all in preflop med [Q:s;Q:d] mod Lauren Kling der sidder med [8:k;8:d] og da den sidste 8’er udebliver er sejren en realitet.

Til trods for at turneringen ”blot” indbragte $29.798 for Kristin Bihr, er det i særdeleshed en præmie som varmer godt hos den unge journalist. Hun spiller mest online, men valgte at prøve lykken i den store kvinde-turnering, og minsandten om hun ikke tog sejren hjem.

Udover Kristin Bihr var der også et væld af de mest kendte kvindelige pokerspillere. Kathy Liebert, Fatima de Melo og Vicky Coren var alle på plads da turneringen var ved at finde sted, men ingen af de kendte navne kunne dog holde fast i deres chips, og således blev det afgørende slag slået mellem netop Kristin Bihr og Lauren Kling.

Tiltrængt præmie for Bihr

Kristin Bihr udtaler blandt andet at sejren var meget tiltrængt, og at pengene skal bruges til lidt ekstra gode ting i hverdagen, for som skribent for diverse pokersider tjener hun i hvert fald ikke nok til at føre sig frem med dyre turneringer, i hvert fald ikke ifølge Kristin Bihr selv.

Dermed blev Kristin Bihr vinderen af den årlige kvinde-turnering ved PCA Bahamas.