Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Kom til GSOP Manchester med Party Poker

Party Poker giver dig fra 6. juni til 17. juli muligheden for at komme med til GSOP i Manchester hvor pokerspillere fra hele verden vil mødes for at dyste om millioner af kroner og masser af lir og sjov. Hele turneringen vil foregå på Old Trafford som er hjemsted for Manchester United, og med den placering kan man hurtigt forstå at det bliver en helt speciel turnering når GSOP i Manchester åbner dørene op for deres store turnering. Allerede nu kan du vinde en gratis pakke til den store event hos Party Poker.

Der skal nemlig være rig mulighed for at vise ens evner i poker, og derfor har alle spillere hos Party Poker muligheden for at vinde en af de store pakker til en værdi af $3.600. Hver dag kan du finde et stort udvalg af både satellitturneringer men også freerolls der hver især giver dig muligheden for at være parat når vinderen skal findes på Old Trafford.

GSOP pakken indeholder:

Hver pakke til GSOP Manchester 2011 har en værdi af $3.600 og inkluderer følgende ting

$1.650 GSOP Manchester Main Event indskud

$700 i lommepenge

Fem overnatninger på luksushotel

Rundvisning på Old Trafford stadion

Velkomstfest

Party Pokers verdensberømte værtsskab

Med denne pakke kan du allerede nu godt glæde dig til at være med når denne helt specielle turnering bliver spillet, og med de mange freeroll turneringer der kører hver dag kunne du vinde dit livs ferie til Manchester hvor du samtidig har mulighed for at vinde stort.

Brug Bonuskoden RIDE500

Prøv at spille med i en af de forskellige satellitturneringer hos Party Poker i løbet af de næste par måneder og så kunne du også vinde en af de lækre pakker helt gratis. Opretter du dig med koden RIDE500 får du desuden op til $500 i bonus på dit første indskud!