Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Information om rake hos Mermaid Poker

Når man spiller online poker betaler man automatisk et gebyr for at være med når det omhandler rigtige penge. I turneringer er gebyret fastlagt på forhånd, og man ved derfor altid hvor mange af de penge man betaler for som går til den reelle præmiepulje, men sådan er det dog ikke i cash games. Her sidder spillerne nemlig altid med et kontant beløb ved bordene, og det afhænger af hvor stor puljen bliver i forhold til hvor stort et gebyr man betaler. Det er dog kun ved puljer hvor et flop bliver delt ud at dette gebyr tages i cashgames.

Lave gebyrer

Gebyrerne hos Mermaid Poker er faktisk blandt de laveste inden for online poker, og det gør at du kan spare penge på dit spil. Der er nemlig visse pokersider hvor de tager en umenneskelig høj andel af rake i hver pulje, men hos Mermaid Poker vil denne aldrig overskride €3 for de spillere der nyder de mindre borde. For de helt store spillere vil der maksimalt kunne tages €5 af en enkelt hånd, men dette gør sig også kun gældende på de store 50/100 borde og opefter.

Få rakeback hos Mermaid Poker

Mermaid Poker står klar til at byde dig velkommen til deres gode pokerside med et hav af gode tilbud. Du kan til at starte med få fat i en 200 % bonus på op til €1000, og der er også mulighed for at spille med i en særlig €1000 freeroll som kun er for nye indbetalende kunder. Udover dette er der også et glimrende VIP program der giver dig mulighed for kontante bonusser samt adgang til VIP freerolls der kører hver eneste måned.

Læs mere om Mermaid Poker og find ud af hvordan du får din skattefrie bonus på op til €1000.

Tilmeld dig gratis hos Mermaid Poker