Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Fortune Poker med EUR 1000 bonus

Foråret er så småt på vej og det er ved at være tid til at få en stor bonus hos Fortune Poker. Alle nye og eksisterende kunder er nemlig berettigede til at modtage en stor 200 % sign-up bonus på op til €1.000. Hvad enten du er ny kunde eller har en konto hos Fortune Poker i forvejen er du berettiget til at modtage denne fremragende bonus. Alt hvad du skal gøre for at få denne fantastiske bonus er at lave et indskud hos Fortune Poker. Ved at lave et indskud på €500 vil du få det maksimale ud af dette fremragende tilbud og modtage €1.000 i skattefri bonus. Den store bonus er blandt markedets bedste, og er en fremragende grund til at besøge Fortune Poker.

Spilles fri i rater af €10

Den store bonus bliver spillet fri i rater af €10. Dermed er du ikke tvunget til at spille hele din bonus fri på en gang. Det gør det på alle måder lettere for knap så aktive spillere at få del i så mange bonuspenge som muligt og dermed tjene ekstra penge ved at spille poker.

Udover den store sign-up bonus tilbyder Fortune Poker masser af fremragende turneringer døgnet rundt. Hver søndag er der hele €50.000 garanteret i den store Headhunter turnering. Derudover har Fortune Poker et væld af store cash games kørende døgnet rundt, og derfor vil du altid være sikker på at finde et spil der passer lige netop til dig.

Opret dig gratis

Opret dig hos Fortune Poker i dag og få din 200 % sign-up bonus på helt top til €1.000!

Opret Fortune Poker konto