Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Fordobl dit indskud med op til USD 400 hos 888Poker

888Poker tager godt imod deres nye kunder ved, at fordoble deres indskud helt op til $400, i forbindelse med den første indbetaling til din 888Poker konto.

Alle kan få en bonus hos 888 Poker

Så snart du har registreret dig som kunde, og downloadet deres gratis pokersoftware, er du kvalificeret til at modtage deres enestående velkomstbonus på 100 % op til $400.

Indsætter du eksempelvis $50, vil du få $50 fra 888Poker i ventende bonus, og indsætter du $200 får du $200 i ventende bonus. For at få maksimalt udbytte af det favorable tilbud, skal du altså foretage et indskud på $400, og så får du altså hele $400 i ventende bonus.

Efter du har foretaget dit indskud, så er det bare med at komme i gang med at spille poker. Uanset hvilken form for poker du ønsker at spille, så optjener du både bonuspoint, og rewards point, længe det er for ægte penge du spiller. Så snart du begynder at spille, vil du se dine bonus penge begynder at rulle ligeså stille ind på din 888Poker konto. Efterhånden som du spiller og optjener bonuspoint, sætter 888Poker automatisk dine bonus penge ind på din pokerkonto. Du skal blot optjene 100 bonuspoint pr. $10, som automatisk bliver trukket fra din bonuskonto og over til din pokerkonto.

7 gratis turneringer

Som ny kunde får du desuden adgang til hele 7 gratis turneringer, med hver $500 i præmiepuljen, kun for nye spillere. Ydermere får du også adgang til en stor $1.000 turnering, som naturligvis også er gratis, og kun for nye spillere. Der er altså masser af value at hente, blot ved at oprette sig som kunde, og foretage en indbetaling til 888Poker. Især for nye pokerspillere der måske ikke er så erfarne, vil det være et rigtig godt valg, at starte med at spille hos 888Poker. 888Poker har nemlig markedets dårligste pokerspillere, og det er derfor ikke svært at komme i gang med pokeren, når man kan starte med at spille mod de dårligste pokerspillere.

Få din gratis og skattefri 888Poker Bonus på 100 % op til $400 allerede i dag.

Kræv dine 7 gratis turneringer hos 888Poker her.