Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Fire USD 1000 gratis turneringer hos William Hill Poker

Du kan få adgang til at spille hele 4 freerolls med $1.000 i præmiepuljen i hver turnering. Lav dit første indskud til William Hill Poker og få dine adgange.

God velkomst hos William Hill Poker

Når du starter med at spille online poker hos William Hill Poker, bliver du taget særdeles godt imod. De giver nemlig alle deres nye kunder der foretager deres førsteindskud, en ekstra bonus i form af billetter til 4 William Hill Poker freerolls, hvor der er $1.000 på spil i hver af dem. Tilbuddet gælder udelukkende for de kunder der foretager sit første indskud til deres William Hill Poker konto, hvilket betyder at det er et eksklusivt poker tilbud og at du som regel kan regne med at de for det meste er nybegyndere der deltager i turneringerne.

Gave regnen fra William Hill Poker stopper dog slet ikke her, da du udover billetterne til deres $1.000 freerolls, også får adgang til deres ”new depositors prize freeroll” hvor vinderen selv bestemmer sin præmie. Du kan vælge mellem følgende præmier:

Laptop, Sony Handycam, Sony PS3, Nintendo Wii, Canon Digicam G9, eller en Samsung Omnia phone.

Skulle du være så dygtig og heldig at du vinder nogle af de mange dejlige dollars, så kan du glæde dig over at William Hill Poker har deres spillelicens på Gibraltar. Dermed er du sikret at SKAT ikke kommer og skal have deres del af kagen efterfølgende, fordi at William Hill Poker nemlig er et af de online pokerrum hvor du som dansker kan spille uden at skulle betale SKAT af dine gevinster og bonusser.

Skattefri bonus

Hvad mere kan tænke sig end at få et af markedets største og bedste udvalg af pokerturneringer og promotions fra William Hill Poker, samtidig med at alle dine gevinster og bonusser er 100 % skattefrie.

Start din pokerkarriere hos William Hill Poker her.

Få en stor, unik og skattefri William Hill Poker bonus på 100 % op til €450.