Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

En pokeraften i myggenes tegn

Jeg sværger at jeg for eftertiden kun holder mig til online poker. Fisk er og bliver bedre end myg hvilket jeg fandt ud af forleden da vi sad ude i den danske sommernat og fik et slag poker og en kold pilsner. Havde det ikke været for et arsenal af myggelys var vi blevet totalt ædt op. Desværre havde fantasien ikke rakt til at købe mere end en pakke myggelys, som alle blev tændt da mørket faldt på og derfor brændte de alle ud på samme tidspunkt.

Irreterende myg

Selve pokeren blev erstattet af jagt på de blodsugende myg som faktisk fik bidt sig fast uanset at vi viftede med spillekortene og klaskede dem med dealerknappen. Der var ganske enkelt ikke andet for ind at gå indendørs da beholdningen af myggelys var sluppet op.

Vel indenfor blev computeren hentet frem og selvom man var forbidt var stemningen ok og det blev besluttet at få lavet en raket på en ny pokerside. Kontoen blev selvfølgeligt kaldt ydmyg og magen til skrub konto skal man lede længe efter. Mygge genvordighederne som tidligere på aftenen havde generet temmelig meget blev afløst af ydmyg som ramte stort set alt og gjorde at der var mere kløen i musefingeren end i myggebenene.

Heldigt der ikke var lys nok

Alt i alt var det jo faktisk heldigt at der ikke bar blevet købt nok myggelys da vi ellers ikke var gået indenfor og havde tændt computeren for at spille online poker.

Bliver jeg nogensinde bidt af en spækhugger skal min konto hedde spækket med dollars:)