Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

EMOP klar med nyt program for 2011

Den populære turneringsserie kaldet EMOP som bliver afholdt af de forskellige skins på entraction netværket, har nu annonceret deres kommende turneringer i 2011. Der bliver noget for enhver smag i det nye program, og således vil der gennem hele året været et stort udvalg af forskellige turneringer som man kan deltage i. Turneringsserien hører til i den lave ende kontra de store internationale turneringer, og er således en stor konkurrent til de populære Unibet Open turneringer som danskerne har lavet flotte resultater i, i det forløbe år.

Dansker fik 5. plads i 2010

Det blev dog også til en flot indsats under EMOP 2010. Danske Damir Horozic kunne tage hjem fra EMOP Barcelona med en flot 5. plads som han nu får mulighed for at forsvare under den kommende serie.

Den første udgave af EMOP 2011 vil finde sted på Gran Canaria den 20-23. januar, og således kan man allerede nu godt begynde at glæde sig til at EMOP igen løber af stablen. Der findes et væld af muligheder for at kvalificere sig til de spændene turneringer, og med et indskud på €1.000+€100 kan man forvente at se en yderst pæn præmiepulje når de kvalificerede spillere mødes på Gran Canaria senere på måneden.

Til trods for at der er blevet fastlagt de forskellige datoer for EMOP Gran Canaria, Lissabon, Tallinn og Dublin, er det stadig uvist hvilke datoer som de to sidste udgave af EMOP 2011 vil få. De kommer dog henholdsvis til at blive afholdt på Malta og i Barcelona.

Det fuldendte program for EMOP 2011 ser således ud

20.-23. januar – EMOP Gran Canaria

23.-26. marts – EMOP Lissabon

2.-5. juni – EMOP Tallinn

28.-31. juli – EMOP Dublin

september – EMOP Malta

november – EMOP Barcelona

Kvalificer dig billigt til EMOP

Der er masser af muligheder for at kvalificere sig til EMOP 2011 turneringerne, og det er bare med at få spillet et par af de spændende satellit turneringer hos de forskellige udbydere på entraction netværket.