Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Byg en ny bankroll med Party Poker

En af de hårdeste opgaver for nye poker spillere er at opbygge en solid bankroll, hvilket tager både tid og dedikation i længere tid. Der er dog genveje for de opmærksomme spillere, der forstår at udnytte de forskellige mulighederne pokersiderne tilbyder.

Bankroll Builder er et godt middel

Et godt tip er Party Poker Bankroll Builder, hvor alle nye spillere får en unik mulighed for at bygge deres bankroll gratis i starten. Dette er en fantastisk mulighed og bør udnyttes af alle nybegyndere, da de mange gratis poker penge kan blive en genvej til hurtigere succes for de dygtige spillere.

Med Party Poker Bankroll Builder får du således mulighed for at vinde en andel af $30.000 som ny spiller, men vigtigst af alt er, det er fuldstændig gratis at deltage. Alle nybegyndere på Party Poker bliver automatisk tildelt denne mulighed efter første indskud på Party Poker, hvorefter de har 60 dage til at udnytte Bankroll Builder programmet.

Her får du chancen for at deltage i daglige freeroll turneringer, hvor der er masser af dollar på spil. De dygtige får ydermere mulighed for at deltage i de ugentlige $2.500 freeroll turneringer og den månedlige $10.000 freeroll finale. Tilsammen får du mere end 100 chancer for at vinde gratis poker penge, hvilket er en perfekt mulighed for at starte en bankroll.

Det gode ved disse freeroll turneringer er ydermere, at du spiller mod andre nybegyndere og ikke mod dygtige rutinerede pokerspillere. Dette gør modstanden moderat og giver god chance for at hente en slat penge til din nye bankroll.

Opret dig og få adgang

Få adgang til Party Poker Bankroll Builder nu ved at oprette en ny konto på Party Poker. Vi anbefaler alle at lave kontoen igennem følgende link: Party Poker bonus. Dette sikrer dig, udover adgang, maksimum $500 poker bonus på Party Poker, hvilket kan være endnu en hjælp til din nye bankroll.