Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Betsson Poker giver dig op til USD 2000 i bonus

Betsson Poker byder dig velkommen til deres klient på OnGame netværket med en meget flot velkomstbonus. Du kan vælge imellem hele 5 forskellige bonusser, og fælles for dem alle er at de vil være med til at give dig en mere indbringende start på dit spil. Med op til $2000 i bonus er du sikret en fantastisk start hos Betsson Poker, og hvilken bonus du vælger afhænger kun af dig selv. Der er derfor frit valg på alle hylder, så benyt denne mulighed for at få nogle af de bedste bonusser.

Vælg din bonus og start

Det kan godt betale sig at kigge lidt nærmere på hvad de forskellige bonusser kræver. De vil nemlig først blive udbetalt, når du har opfyldt det antal point der skal optjenes, så det kan være en rigtig god ide at tage et nærmere kig på de forskellige betingelser. Er du meget aktiv ved bordene kan det dog uden tvivl anbefales at vælge den største $2000 bonus, da du her er sikret den højeste værdi og desuden har hele 60 dage til at spille din bonus fri.

2 forskellige pokerrum

Som kunde hos Betsson Poker kan du frit vælge imellem 2 pokerrum, som foregår i henholdsvis dollar og euro. Med dette tilbud kan du vælge alle de kampagner du ønsker at deltage i, og det er både nemt og hurtigt at flytte ens penge rundt, når man er kunde hos Betsson Poker. Der er derfor tale om dobbelt så meget underholdning og masser af spil for dem der klogt vælger at blive kunder hos Betsson Poker.

Vælg en af de mange bonusser i dag og tjek de mange promotions som kører hver eneste dag, der kan give dig en ekstra præmie for dit spil eller adgang til en af de mange GSOP Live turneringer.

Opret din Betsson Poker konto her!