Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Betfair Poker rakeback

Betfair har I mange år været den foretrukne udbyder af alle former for spil online. Således kan du satse penge på nærmest hvilke som helst sportsbegiveheder, spille casino games på deres hjemmeside, eller spille poker i deres store pokerrum.

Nyligt skift til OnGame

For nylig valgte Betfair at gå over til OnGame som er et af verdens største pokernetværk og mulighederne er nu endnu større for dig som spiller end de har været førhen. Således vil du nu kunne vælge mellem massevis af flere modstandere og antal åbne pokerborde plus mulighed for at tage din andel i de mange massive garanterede turneringer der kører hele døgnet rundt på Betfair Poker. Endvidere kan man få en indirekte OnGame Rakeback poker aftale hos Betfair Poker. Du kan læse mere om OnGame rakeback på www.rakeriders.dk

OnGame har dog en regel der gør at du ikke direkte kan få rakeback ind på din konto som du kan på visse andre pokersider eller netværk. Dog er det muligt at oprette sig til en fantastisk god valueback/cashback aftale som hvert måned belønner dig for dit spil i den pågældende måned og du således vil få en andel af din rake udbetalt til din konto præcis som med rakeback. Forskellen ligger i at du igennem Rakeriders og Betfair kan få en såkaldt VIP aftale der gør at mængden af dine optjente Player Points afgører hvor meget du vil få tilbage på dit spil. Du kan således få en månedlig udbetaling på mellem 8-40% af din samlede rake – og derfor er det således attraktivt for alle spillere at oprette sig til VIP cashback aftalen.

Lav en konto hos Betfair Poker .

I og med at Betfair har flyttet til OnGame betyder det også at udbudet af spil og modstanden er blevet markant lavere end den var da Betfair havde sit eget netværk. En generel tendens blandt mange af de store skins er at de pga. Deres sportsbetting afdelinger ofte lokker dårlige og uerfarne spillere til at spille på OnGame igennem deres site – hvilket betyder at du kan forvente at finde mange dårlige modstandere på Betfair der er god værdi i at spille imod. Således er Betfair meget attraktivt for alle spillere verden over som vil spille på det store netværk og kan således også få VIP Cashback på deres spil hver måned.

Store turneringer hver dag

På OnGame vil du hver dag finde store turneringer med garanterede præmiepuljer af alle typer. Således kan du blandt andet for meget få dollars få andel af store turneringer med præmiepuljer på op til $10.000 – Derudover har OnGame hver Søndag en kæmpe stor turnering ved navn ChampionChip med en garanteret præmiepulje på $200.000 og et buyin på $190+10.

Betfair henvender sig således til spillere af alle formater, og du vil altid kunne finde et spil der passer til dig, uden at du skal bekymre dig om at der kun er hajer tilstede ved bordene.