Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Attraktiv STT kampagne hos Betsafe Poker

Hvis man er vild med det format som man spiller i turneringer, men ikke orker at bruge flere timer på hver af dem man deltager i, er Sit & Go et godt valg.

Her vil man nemlig maksimalt dyste imod 9 andre spillere i en slags mini-turnering, og det er vældigt populært at spille lige præcis denne type af poker.

Det er noget som de er opmærksomme på hos Betsafe Poker, og derfor vil de give dig muligheden for at vinde din andel af turneringsbilletter for $20.000 i starten af april måned.

Krav og information

STT Leaderboardet kører lige nu og frem til den 13. april 23.59 dansk tid. Alle Sit & Go turneringer med priser på $0.11-$22 er gældende.

Dog er Heads-up, Mad Tilt, Double Or Nothing samt satellitturneringer undtaget fra dette tilbud.

Det handler om at spille så mange STT turneringer som man har mulighed for, og samtidigt placere sig så godt som muligt.

Den spiller som den 13. april har gjort det bedst, vil få en præmie til en værdi af $407, bestående af i alt 31 turneringsbilletter.

Der er også præmier til de øvrige 499 spillere som ender med en plads på ranglisten, så der er ikke nogen der bliver snydt.

Du kan nå at være med

Siden at der stadigvæk er 9 dage tilbage af denne kampagne, kan du stadigvæk nå at sikre dig en god placering.

Det er nemlig begrænset hvor mange der vælger at tage del i denne promotion, så med en lille smule dedikation er en attraktiv belønning stadig til at få fat i.

Har du ikke en konto hos Betsafe Poker, kan du endvidere tilmelde dig helt gratis med det samme.

Der gives en valgfri bonus på op til $2500 for nye spillere, så husk at tjekke bonuskoderne når du vil indsætte penge.

Deltag i kampagnen her